Zakelijk

Gebundelde ontwikkelkracht

Het Bouwinspiratie Centrum huisvest alle facetten van het bouwtraject onder één dak. Het hele arsenaal van advies, tekeningen, materiaalkeuze, begeleiding en bouwen vindt u hier. We combineren deze bundeling van krachten met visie en verrassende inventiviteit in ontwikkelen. We hebben een schat aan ervaring als het gaat om afwijkende vragen en bijzondere wensen.

Alles kan

Heef u een project dat lastig is uit te ontwikkelen of wilt u een bouwrijpe kavel overnemen? Een kavel met woning vrij op naam aanbieden? Probleem met restkavels? Of zoekt u een complete planologische oplossing? We lossen het snel voor u op, ontzorgen het project en waar dat gewenst is delen we het risico. Vrijwel alles is mogelijk!

 

In de markt

Soms kan een ander woonconcept de verkoop van een of meerdere woningen een krachtige boost geven. Bijvoorbeeld door restkavels die onverkocht blijven geschikt te maken voor een nieuwe doelgroep. Het Bouwinspiratie Centrum is gewend om projecten als overtuigende propositie in de markt te zetten, en via offline en online kanalen en innovatieve tools met de doelgroep te communiceren.

 

De woningconfigurator

Met deze app is een woning eenvoudig in 3D samen te stellen. Een dakkapel toevoegen, andere kozijnen, een veranda, de kleur van het metselwerk instellen, alles kan. Ook meubels plaatsen en met de zon meebewegende lichtinval bekijken is mogelijk met deze app voor mobiel, tablet en pc. De 3D-configuratie is ‘live’ uit te proberen en te beleven in het Bouwinspiratie Centrum, de brug van het beeldscherm naar de echte wereld.

 

Bouwen aan de energietransitie

Met de overgang naar een duurzame wereld veranderen de eisen voor woningen, materialen en bouwmethoden. Het Bouwinspiratie Centrum heeft visie en volop kennis in huis als het gaat om circulair bouwen, gasloos bouwen, de warmtepomp en andere belangrijke ontwikkelingen.

 

Slim samenwerken voor slimme oplossingen

Het Bouwinspiratie Centrum werkt samen met projectontwikkelaars, makelaars en grote aannemers. Maar ook met gemeentes, particuliere grondeigenaren, stedenbouwkundigen en gebiedsontwikkelaars. Conflicterende belangen, plannen die elkaar doorkruisen? Die brengen we samen en lossen we op.

 

Bouwen op de beste partners

Om onze belofte continu waar te kunnen maken, werken we al jaren nauw samen met de beste bouw- en aannemersbedrijven van Nederland. Het Bouwinspiratie Centrum is een gezamenlijk initiatief van:

 

Brummelhuis Bouwcoördinatie

Dé toonaangevende specialist in woningen die volgens individuele wensen worden ontwikkeld en gerealiseerd. Alles kan, elk idee is welkom, niets hoeft standaard. Misschien wel de enige in Nederland die niet binnen de kaders van bestaande bouwmethoden werkt.

Bouwbedrijf Kamphuis

Hoog gewaardeerd bouwbedrijf dat staat voor topkwaliteit en een strak geregisseerd bouwproces. Eigen vakmensen bouwen met de beste materialen. Het bouwtraject is slim gefaseerd zodat er ruimte is om tussentijds nieuwe wensen uitvoerbaar te maken.

Aannemersbedrijf Kuipers

Meermalen bekroonde aannemer met een hoogwaardig totaalpakket, van regelgeving en kostenbewust realiseren van uw bouwplan tot een duurzame oplevering. Eigen vakmensen, selecte leveranciers en specialisten garanderen de hoogste kwaliteit. Verplaatst zich in de klant en denkt mee in oplossingen.

© Bouwinspiratie Centrum 2020