Partners
Dé huisvesting voor onze partners

Corradi

Corradi, Italiaans producent van exclusieve overkappingen, is van mening dat een overkapte buitenruimte een meerwaarde biedt voor iedere woning in Nederland, want;
meer wooncomfort, meer leefruimte, perfecte verbinding tussen binnen en buiten, vakantie in eigen tuin, een buiten-woonkamer…
Brummelhuis deelt onze overtuiging en biedt u de kans u hierover te bezinnen.
Dus laat u een huis bouwen? Kiest u alvast een keuken en een badkamer? Denk dan in de ontwerpfase ook na over uw buitenruimte!
Corradi en het Bouwinspiratie Centrum; wij hebben een antwoord.

Niko

Niko Nederland en het Bouwinspiratie Centrum werken samen op het gebied van huisautomatisering.
Hierdoor kunnen we gedurende het hele bouwtraject de benodigde ondersteuning bieden aan alle bouwpartners.
Tijdens het verkoopgesprek krijgt u alle informatie zoals mogelijkheden, voordelen en kosten van het Niko Home Control systeem.
Met deze informatie is de keuze voor een slim en toekomstbestendig huis een stuk eenvoudiger.

Retail & More

Als communicatiepartner van het Bouwinspiratie Centrum en van Brummelhuis weten we natuurlijk dat je geen huis kunt bouwen zonder een solide fundering. Daarom pakken wij een communicatieprobleem aan bij het begin. De strategie. Waarna we vervolgens het basisconcept ontwikkelen. Wat kenmerkend is voor ons bureau is creatieve realisatiekracht. Zo onderhouden we de merken van onze klanten, maar we renoveren ze ook als het moet. En nieuwbouw doen we als we vanaf nul iets moeten neerzetten. 

Voortman Keukens

Een bron van Inspiratie, Lifestyle & Creatieve Visualisatie. 
Een nieuwe keuken kopen? Doe je niet zomaar “even”          
Als gewaardeerd partner van het nieuwe Brummelhuis Bouwinspiratie Centrum, realiseren wij ons heel goed hoe belangrijk een dergelijke stap voor u is. 
Wij hebben een unieke werkwijze ontwikkeld die kopers op een prettige en professionele manier, naar hun nieuwe keuken begeleiden.

Voskamp Wonen & Slapen

Feel at Home! Dat is wat wij van Voskamp Wonen & Slapen het belangrijkste vinden. 
Als partner van het Bouwinspiratie Centrum voor het interieur hebben wij alles in huis zodat je je thuis kunt voelen in je nieuwe huis. 
Heb je nog geen idee hoe je ruimtes het beste kunt inrichten? Ook daarmee helpen we graag! 
Onze interieuradviseurs denken graag mee, en het inmeten en stofferen doen we ook helemaal zelf.

Vasterink Installaties

Als E- en W-installateur van de founders Aannemersbedrijf Kuipers en Bouwbedrijf Kamphuis zijn we nauw verbonden met Brummelhuis BV en het Bouwinspiratie Centrum. 
Onze taak start bij een zorgvuldige voorbereiding en advisering van de opdrachtgever om tot een duurzame installatie te komen, waarbij de flexibiliteit en duurzaamheid kernwoorden zijn.
Gewoon met aandacht.
 

Woningborg

Het Woningborg-certificaat biedt zekerheid aan kopers van een nieuwbouwwoning. Zekerheid dat bij een faillissement van de aannemer de woning wordt afgebouwd of de koper schadeloos wordt gesteld. Bovendien waarborgen we de Woningborg-garantie die aangesloten bouwondernemingen verstrekken. Alle aannemers die vanuit het Bouwinspiratie Centrum een woning bouwen, doen dit op basis van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Dat geeft kopers zekerheid!

© Bouwinspiratie Centrum 2020