Bel voor meer informatie of een afspraak
0570 - 248 500Over ons

Het Bouwinspiratie Centrum

Bouw slim georganiseerd je huis

Met het Bouwinspiratie Centrum spelen we in op de groeiende wens van de huizenkoper: maak de hele gang van zaken eenvoudiger, comfortabeler en sneller. Dit nieuwe concept biedt de mogelijkheid om alle keuzes bij één partij te maken, die het hele proces organiseert en begeleidt. Van materiaalkeuze en advies over alle onderdelen van uw woning, tot en met de bouw zelf.
 

Samenwerking

Het Bouwinspiratie Centrum is een initiatief van drie nauw samenwerkende bouwpartners, die in Nederland al jarenlang klant- en kwaliteitgericht aan de weg timmeren. Het gezamenlijke DNA: topkwaliteit leveren en uw individuele droomwensen waarmaken.

Brummelhuis Bouwcoördinatie

Dé toonaangevende specialist in woningen die volgens individuele wensen worden ontwikkeld en gerealiseerd. Alles kan, elk idee is welkom, niets hoeft standaard. Misschien wel de enige in Nederland die niet binnen de kaders van bestaande bouwmethoden werkt.

Bouwbedrijf Kamphuis

Hoog gewaardeerd bouwbedrijf dat staat voor topkwaliteit en een strak geregisseerd bouwproces. Eigen vakmensen bouwen met de beste materialen. Het bouwtraject is slim gefaseerd zodat er ruimte is om tussentijds nieuwe wensen uitvoerbaar te maken.

Aannemersbedrijf Kuipers

Meermalen bekroonde aannemer met een hoogwaardig totaalpakket, van regelgeving en kostenbewust realiseren van uw bouwplan tot een duurzame oplevering. Eigen vakmensen, selecte leveranciers en specialisten garanderen de hoogste kwaliteit. Verplaatst zich in de klant en denkt mee in oplossingen.

© Bouwinspiratie Centrum 2020