Actueel

Brummelhuis Inspiratiedag verplaatst naar zaterdag 4 juli

Door de aangescherpte richtlijnen van de overheid omtrent het coronavirus wordt de Brummelhuis Inspiratiedag van 21 maart verplaatst naar zaterdag 4 juli 2020!

Ondertussen kunt u ideëen voor uw droomwoning ook online vinden op onze website. Bijvoorbeeld bij onze talloze schetsen en woningen. Want een huis bouwen is immers een feestje. Met Brummelhuis krijgen uw woonideeën de aandacht die ze verdienen. Uw idee van wonen staat centraal, want dat vormt de basis voor uw droomhuis. Of het nu gaat om ontwerp, ontwikkeling of realisatie; wij denken graag met u mee.


Woningconfigurator
En heeft u onze woningconfigurator al ontdekt? In deze configurator kiest u uw favoriete woning welke u online naar eigen wens kan samenstellen èn inrichten!

 
Brummelhuis Inspiratiedag op 4 juli
Deze speciale Brummelhuis Inspiratiedag wordt in onze inspiratie centra in Meerkerk en Deventer gehouden. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn onze aannemers, ontwerpers en partners op het gebied van bijvoorbeeld woonstyling, installatietechniek, badkamers en keukens aanwezig om u te informeren en al uw vragen te beantwoorden.Brummelhuis Inspiratiedag (Meerkerk)
Energieweg 17,  Meerkerk

Brummelhuis Inspiratiedag (Deventer)
Maagdenburgstraat 18, Deventer
Terug naar vorige pagina
© Bouwinspiratie Centrum 2020